Cum alegi corect ingrediente de calitate , pentru un desert delicios?
Învață de la experti ce trebuie sa cunosti pentru a combina ingredientele corect ca sa primesti un desert perfect chiar din prima incercare.
Si cum să alegi corect ingrediente de calitate, cum le folosim pentru deserturile vegane, care sunt tipurile de intaritori,cind si unde ii folosim
Mâine 14 septembrie
19:00 ora București
După webinar, la sigur, vei cunoaste exact ce ingrediente calitative trebuie sa alegi pentru pregatirea deserturilor, ce fel de coloranti trebuie sa folosesti in cofetarie, cum combinam corect ingredientele pentru rezultate remarcabile in propria cofetarie, dar si in bucataria ta:
Vei cunoaște detalii „secrete" de selectare a ingredientelor de calitate
Vei ști exact de ce ingrediente ai nevoie pentru prepararea deserturilor vegane/non vegane si deserturilor cu continut scazut de zahar.
Vei primi o listă exactă de intaritori si modul lor de utilizare, cum corect sa calculam cantitatea de intaritori ca desertul sa aiba o textura fina si de ce uneori intaritorii nu-si fac treaba .
Vei ști ce tip de coloranti ai nevoie ca deserturile tale sa arate frumos si apetisant, cum corect sa alegi un colorant in functie la ce ingrediente doresti sa dai culoare, cum sa combini culorile ca deserturile sa arate apetisant.
Vei prepara deserturi cu nivele diferite de complexitate, astfel incit vei crea clienților tai o cultura despre cofetărie, gusturi si combinații bomba de senzații de la cei mai tari cofetari.
Pentru cine este acest webinar?
 • Pentru toți care gătesc
  și vor să cunoască care sunt cele mai recomandate ingrediente de catre experti si modul lor de utilizare la deserturile cu continut scazut de zahar si deserturilor vegane.
 • Pentru cofetarii începători
  care sunt pasionati de cofetarie si au abilitati de expert si vor sa creasca la o noua etapa in care sa-si deschida propria cofetarie
 • Pentru cofetari cu experiență
  care doresc să-ți îmbunătățească cunostintele si care doresc sa testeze noi retete cu ingrediente si tehnici noi de preparare.
 • Pentru orice amator de deserturi
  care crede că în procesul de preparare a unui desert este nevoie de zeci de ingrediente scumpe și vor să aleagă ingredientele potrivite și de bază, fără a arunca bani în vânt și a câștiga timp, si care sunt gata sa experimenteze cultura adevarata a deserturilor.

Despre ce vom vorbi la webinar?

 • Care sunt ingredientele de bază în preparare deserturilor și caracteristicile importante lor pentru a obține deserturi perfecte si cum trebuie corect alese ingredientele de calitate.
 • Cum stim exact de care ingrediente avem nevoie pentru a primi un desert vegan si cum inlocuim ingredientele, dar gusturile sa iasa la fel de gustoase si fine;
 • Cum să combini ingredientele corect in asa mod incit deserturile pe care le pregatesti, sa obtina un rezultat perfect si cu care sa te faci remarcat si căutat de către toți clienții;
 • Cum cu doar câteva ingrediente esențiale, accesibile la preț, poți prepara zeci de deserturi: si cum cream propriile retete;
 • Cum să nu te complici cu zeci de instrumente și ustensile, dar să ai în bucătărie pe cele de bază, calitative, economisind bani, astfel incit sa poți crea propriul start cu buget mic, dar sigur, care te va ajuta sa economisești mult in timp;
 • Cum să-ti transformi pasiunea pentru cofetărie in propria afacere si sa câștigi bani sau sa devii tu profesor, folosind toate cunoștințele dobândite dea lungul anilor și sa dai aripi propriului vis.

Cine sunt speakerii webinarului?

Daniela și Corina Frecăuțanu
 • fondatoarele patiserie C&D Sweets
 • experiență de peste 5 ani în preparare a peste 250 de tipuri de deserturi de diferită complexitate
 • au creat peste 200 000 de deserturi care au adus zâmbete pe fața oamenilor:
- 4 maratoane cu participarea a 790 femei in 2023
- 2100 studenți noi in 2023
- 8 000 care au trecut in 2023 in 4 webinare de patiserie
- Peste 12 000 de utilizatori ai platformei de studii
- 600 lecții video pe platforma de cursuri
- Cursuri practice realizate la Parma si Paris, Torino si Chisinau in 2024
- Peste 1000 de femei care deja au propriul venit din pasiunea pentru cofetărie
- 10 cofetari cu care am lucrat unu la unu pentru a construi impreuna strategia propriei cofetarii

 • traineri la cursurile individuale de formare profesională a cofetarilor
 • traineri personali ai soției ambasadorului din Qatar
Rezultatele studentilor nostri din 2023

Întrebări frecvente

Întrebare:
Cum să particip la webinar?
Răspuns:
Fă clic pe unul din butoanele de pe site, completează formularul și ești înregistrat. În ziua webinarului, vei primi „Memento-uri” prin e-mail și SMS, pentru a nu rata startul. Fără spam - strict la subiect.
Întrebare:
Cum se desfășoară webinarului?
Support:
Webinarul va fi online. Vei primi un link către sala virtuală în ziua webinarului prin poștă și SMS. După accesarea acesteia, te poți conecta. Vei obține informațiile necesare live și posibilitatea de a pune întrebări în chat.